Ons 10-stappenplan voor een goede start!

Hoe kunnen wij u helpen met een goede start?

Naast onze maatwerkproducten hebben wij enkele concrete producten ontwikkeld. Deze producten zijn geen maatwerk, maar uiteraard wel specifiek voor uw gemeente. Wij voeren onze werkzaamheden uit op basis van de door u verstrekte informatie. U ontvangt vervolgens een concreet eindproduct waarmee u direct aan de slag kunt. Bent u op zoek naar meer inhoudelijke maatwerkondersteuning, kijk dan op onze pagina ‘Verdere doorontwikkeling‘. 

Review Plan van Aanpak

€ 650 eenmalig
  • Uw plan van aanpak voor de rechtmatigheidsverantwoording is de basis en daarom is het van belang dat deze goed is. Wij beoordelen uw plan van aanpak op diverse onderdelen, bijvoorbeeld kaderstelling, voorbereiding en communicatie. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een rapportage met daarin ook een aantal aanbevelingen.

Review IC plan

€ 450 eenmalig
  • Bent u op zoek naar een onafhankelijke blik op uw intern controleplan voor het komend jaar? Dan is dit het product voor u! Wij voeren een review uit op de inhoud van uw interne controleplan en rapporteren daarbij over diverse onderdelen, een voorbeeld van de rapportage die u krijgt kunt u vinden via deze link.

Kwaliteitshandboek IC

€ 2.500 eenmalig
  • Wilt u ook onafhankelijk van uw accountant in staat zijn om de controleaanpak te bepalen? Niet meer hoeven te vragen hoeveel items u moet controleren? Dan is het kwaliteitshandboek een goede start om te komen tot een gedegen aanpak. Geïnteresseerd? Neem dan eens kennis van de inhoudsopgave!

Format IC plan

€ 950 eenmalig
  • Het interne controleplan is de basis voor de controle voor het verdere jaar en dus een belangrijk document in deze cyclus. Door gebruik te maken van dit format bent u ervan verzekerd dat alle noodzakelijke elementen hierin zijn opgenomen, een mooie start om met een gerust hart naar de rechtmatigheidsverantwoording te werken!

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.